vrijdag 22 maart 2013

5 Tips and tricks om tot de swag elite te behoren

Waarschuwing: Deze blogpost bevat veel sarcasme. Het is dus niet de bedoeling dat je deze tips opvolgt. Ik ben niet verantwoordelijk en/of aanspreekbaar voor de mentale/lichamelijke schade die mogelijk door deze tips ten sprake kunnen komen als je niet naar deze waarschuwing luistert.

Altijd al opgekeken naar die groep mensen die door de stad lopen en die zo veel swag hebben dat het er bijna vanaf spat? Wil jij ook zo worden? Stop dan nu met zoeken want hier zijn de 5 werkende tips voor jou! Succes niet gegarandeerd. 



De betekenis van 'swag' volgens de Urban Dictionary:

“The way in which you carry yourself. Swag is made up of your overall confidence, style, and demeanor. Swag can also be expanded to be the reputation of your overall swagger. You gain swag, or “Swag up”, by performing swag worthy actions that improve this perception. A person can also “swag down,” by being an overall pussy and garnering negative swag for their actions. Swag is a subtle thing that many strive to gain but few actually attain. It is reserved for the most swaggalicious of people. Swag can also be quantified, with point systems existing in some circles of friends.”

Dus kort gezegd en vertaald is swag hoe je bent. Hoe zelfverzekerd je bent, je stijl en hoe jij jezelf presenteert tegenover andere mensen. Swag is alleen weggelegd voor een paar mensen. Gelukkig kan jij met deze tips tot die elite behoren.



1. Het aller belangrijkste is dat je levensmotto YOLO is. YOLO betekent You Only Live Once. YOLO is een soort Carpe Diem, maar als je Carpe Diem gebruikt ben je echt een nerd. Alleen mensen met swag zeggen YOLO. Hierdoor klopt de afbeelding hierboven niet echt. Het moet zijn: YOLO is Carpe Diem voor mensen met swag! Als je iets verkeerds doet in de ogen van andere mensen, maakt dit niet uit. Want jouw levensmotto is YOLO. Door YOLO kan je alles doen en maken. Want je leven is per slot van rekening kort en je leeft maar 1 keer (tenzij je in reïncarnatie gelooft, maar dan is het onmogelijk om als levensmotto YOLO te hebben). Bijvoorbeeld: je fietst naar school maar je hebt eigenlijk geen zin. Dan kan je het beste naar huis gaan met als smoes ‘YOLO’. Je moet het beste uit je leven maken en dit kan niet op school.

2. Nu dat je je motto hebt veranderd en je kijk op hebt leven totaal omver hebt gegooid (dit is positief bedoelt, maak je geen zorgen) kun je verder gaan met je uiterlijk. Mensen met swag dragen geen Converse met daarboven een simpele spijkerbroek en zwart shirtje. Nee, dit kan echt niet. Het is ook niet toegestaan om echt jezelf te zijn. Als jongen zijnde moet je ten alle tijden een snapback op je hoofd hebben (het liefst met Chicago Bulls erop, maakt niet uit als je niet weet wat dit is) en de nieuwste Jordans dragen. Maar ten allen tijden een Nickelson jas dragen met Nike Airmax eronder kan ook wel. Deze dingen mag je niet combineren (snapback + Nickelson) want dit zijn twee soorten swag. En dan als meisje zijnde moet je natuurlijk ook een snapback dragen. Hetzelfde verhaal als voor de jongens. Ten allen tijden die Chicago Bulls snapback dragen en de nieuwste Jordans aan je voeten hebben. Als je je haar los draagt moet het kaarsrecht zijn. Maar je kunt ook voor de Nickelson + Nike Airmax gaan. Maar let er wel op dat de Nickelson genoeg bont heeft. Als het naar jouw zin niet genoeg bont heeft, kan je er nog een extra bontkraagje aan toevoegen. Niets mis mee, eerder swag en YOLO.




3. Je hebt nu je uiterlijk + kijk op het leven veranderd. Je hebt de eerste stappen gezet maar je bent nog lang niet klaar. Je moet nu de juiste mensen om je heen hebben. Mensen met dezelfde kijk op het leven als jij. Mensen die er bijna hetzelfde uit zien als jij. En daar moet je altijd mee omgaan. Voor, tijdens en na schooltijd moet je met hun om je heen lopen. Na schooltijd kun je het beste niet je tijd verspillen aan huiswerk en leren, maar aan in de stad rondhangen. Voor geen enkele reden bij de KFC rondhangen wordt meteen gezien als stoer. Zie het als jullie territorium en probeer het ook steeds uit te breiden.

4. Dit alles heeft je ineens meer populariteit gegeven en misschien ga je nu ook veel minder met je oude vrienden om en als ze hierom een beetje boos op je worden moet je zorgen dat je ze bekeerd. In dit stadia zullen ze er alles voor doen om je terug te krijgen en zijn ze het meest vatbaar. Dit is de ideale tijd om ze te bekeren.



5. Jij scoort nu een dikke tien op de populariteits meter. Maar je bent nog niet tevreden zeg je? Zorg er dan voor dat je op al je social media pagina’s tenminste 3 leugens verteld. Bijvoorbeeld dat je een model, rapper en danser bent. Of dat je een eigen fotograaf hebt die je overal naar toe volgt. Creeer fake twitter of facebook accounts die ‘ruzie’ met jou maken zodat alle aandacht op jou gericht wordt. Doe alsof diegene bijvoorbeeld een oude vriend/vriendin is en die nu jaloers is op je populariteit.

Als jij al deze stappen hebt opgevolgd, zal je zien dat je een echte swaggerboy/girl bent. Nu behoor jij echt tot de swag elite.

Het is niet aangeraden om deze tips echt op te volgen jongens. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor de mensen die zich misschien door sommige dingen beledigd voelen.

Bron fotos: weheartit
Artikel origineel afkomstig van vorige blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten